BEHANDLINGAR

Hjälp din kropp till ett bättre liv. Du har väl inte glömt bort den viktigaste personen i ditt liv?  Du!


Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Eller varför inte unna dig behandlingen hela mig?


Lymfmassagen släpper på orenheter och stopp i lymfsystemet som kan orsaka smärta och värk. Känner du svullnad eller värk i kroppen är den här behandlingen ypperlig för dig. En känsla av lätthet och lugn sprider sig. För att få ett optimalt resultat får du med dig instruktioner om hur du gör för att hålla igång systemet även hemma.


Ansiktsbehandlingen ger en sundare hud och eftersom denna behandling innehåller rena produkter helt fria från mineraloljor och andra onödiga tillsatser. Fokus ligger också på mycket massage på ditt ansikte, armar, nacke och dekolletage. Detta hjälper både blodcirkulationen och lymfsystemet och städar bort orenheter och ditt ansikte får en härlig lyster och ett riktigt lyft!


När du ändå är här kanske du vill unna dig färgning och plockning av fransar och brynärgning och plockning av fransar och bryn  bokas med fördel i samband med ansiktsbehandling.Fair Sense sätter dig och dina behov i centrum Vi erbjuder friskvård för anställda eller egenföretagare. Antingen hos oss i salongen, eller hos er på arbetsplatsen.


Kan du inte komma till oss? – Då kommer vi till dig!

Bor du exempelvis på ett servicehem eller har svårt att ta dig till Jönköping city. Då kan vi ordna att vi kommer till dig istället. Här kan vi skräddarsy din behandling. Exempelvis kombination med ansiktsbehandling och massage. Du behöver bo i Jönköpingsområdet och den enda extra kostnaden för dig blir resekostnaden. Hör av dig för mer information.

KONTAKT


Fair Sense

Östra Storgatan 42

553 21 Jönköping.

Tel: +46 (0)70 715 36 33

E-post: info@fairsense.se

Hovrättstorget, ingång Jönköpings vandrarhem

© 2016 Fair Sence. All Rights Reserved.